Ervaringen

Welke ervaringen heb jij met Hoodia?
Stuur ons een mail via

De heer en mevrouw K. uit Berlijn schreven:

Onze ervaring met Hoodia: We slikken nu al vijf maanden capsules van UniqueHoodia. Het heeft ongeveer 14 dagen geduurd voordat Hoodia bij ons enige effect had. Er ontstaat een verzadigingsgevoel en het is bijna pijnlijk wanneer men dat gevoel negeert en verder eet.
Ik probeer sinds 10 maanden af te vallen en de laatste 5 maanden met Hoodia. Ik ben van 110 kilo afgevallen tot 90 kilo. De laatste 10 kilo heb ik met behulp van Hoodia verloren. Mijn vrouw heeft ongeveer 12 kilo in 4 maanden verloren. Ook zij heeft geen enkel probleem om op haar gewicht te blijven. We zijn zeer tevreden over het gebruik van UniqueHoodia en hebben geen bijwerkingen ontdekt.

Mevrouw S. uit Wuppertal schreef:

Ondanks het feit dat ik aan overgewicht leed, wilde ik niet op dieet gaan. Ik was gewoon te lui om de noodzakelijke discipline in acht te nemen. Ik had zelfs al nagedacht over een maagband, maar dat idee heeft mijn ziektekostenverzekering niet overgenomen omdat ik ook weer niet zooo dik was. Toen heb ik van een vriendin Hoodia gekregen en… Bingo! Ik had gewoonweg minder eetlust als vroeger. Resultaat: minus 6 kilo in 2 maanden!

Mevrouw C. uit München schreef:

Ik heb UniqueHoodia zelf uitgeprobeerd en ben zeer tevreden. Ten eerste werkt het inderdaad eetlustremmend en ten tweede doet het dat zonder bijwerkingen. Naar mijn mening is het dat gemis aan bijwerkingen doordat het puur plantaardig is het grote voordeel van Hoodia tegenover andere dieetmiddelen. Ik zal Hoodia blijven gebruiken.

Mevrouw N. uit Frankfurt/Oder schreef:

Sinds ongeveer een half jaar neem ik nu Hoodia capsules in. Hoewel ik in het begin slechts een zeer gering effect bespeurd, heeft zich dat al na tien tot elf dagen drastisch veranderd. Voor mij bleek het gewoon niet meer mogelijk om verder ongeremd te eten. En in verband hiermee werd het mij duidelijk dat ik in het verleden gewoon uit gewoonte wat gegeten had. Maar dat was nu dankzij Hoodia simpelweg niet meer mogelijk. Ik bemerkte direct dat het werkingsprincipe mijn lust om te eten ‚dempte‘. Terwijl ik nu regelmatig op de weegschaal ging staan en moest vaststellen dat de pondjes eraf vlogen, genoot ik van het idee dat ik niet meer zoveel ‚moest‘ eten. Ik voelde me beter in mijn vel zitten. En het beste was: het gaat echt goed met me en ik was er bovendien trots op dat ik al zoveel gewicht verloren was – tenminste 10 kilo in vijf maanden – straalde ik dat ook naar buiten uit. Frustraties en een slecht humeur behoorden tot het verleden. Het ging goed met me en iedereen kon dat zien. Een heerlijk gevoel. Waarom zou ik Hoodia ook niet blijven innemen. Het is immers een natuurlijk product.

De heer C. uit Darmstadt schreef:

Al vele jaren kon ik de koelkast of de snoeplade niet voorbij lopen. Ik had voortdurende de behoefte toe te tasten en me met allerhande zaken vol te proppen. Het spreekt vanzelf dat ik op deze manier steeds dikker werd. Ik ben in het geheel geen mens, die graag gaat sporten. Integendeel zelfs. Het zou steeds lastiger worden om die ‚aangevreten‘ kilo’s weer kwijt te raken. Ik wist toch ook dat ik eindelijk wat actiever zou moeten worden en ontdekte bij de zoektocht naar de juiste mogelijkheden ongeveer vier maanden geleden de Hoodia-capsules.
Omdat het een natuurlijk product was, besloot ik het uit te proberen. Want erger kon mijn situatie niet worden, zoveel was mij wel duidelijk. En al snel vertoonden de Hoodia-capsules hun effect. Dit verzadigingsgevoel, dat zich uitte, was voor mij zeer ongewoon. Maar al na korte tijd vond ik het spannend om te weten dat er zulke eenvoudige methoden bestaan om zonder bijwerkingen af te vallen. Eén ding weet ik zeker: zelfs wanneer ik mijn streefgewicht bereikt heb (daar ben ik nog zeven kilo van verwijderd), zal ik Hoodia-capsules blijven gebruiken.

Mevrouw Ü uit Wernigerode

Ik besloot ongeveer een jaar geleden om Hoodia-capsules uit te proberen. Ik ben – zo moet ik toegeven – erg lui en gemakzuchtig voor wat betreft sportbeoefening. Daarom was ik blij om te ontdekken dat er een natuurproduct bestond dat efficiënt in de strijd tegen honger zou helpen. En inderdaad: zonder daarvoor veel te hoeven doen. Inderdaad was ik zeer benieuwd wat ik zou ervaren en het duurde slechts drie, vier dagen voordat ik iets van de effecten opmerkte. Ik ervoer een bepaald verzadigingsgevoel, maar tegelijkertijd had ik ook steeds een duidelijk gevoel van misselijkheid. Wanneer ik mijn eten alleen maar zag, bemerkte ik dat vervelende gevoel in de mijn maagstreek.
Omdat ik geen middel onbeproefd wilde laten, verminderde ik korte tijd de dagelijkse dosis Hoodia-capsules. Met als gevolg dat daarna de negatieve gevolgen uitbleven. Trek in zoetigheden en ander calorierijk voedsel heb ik nog steeds. Misschien zal ik over korte of lange tijd toch maar daadwerkelijk met sporten beginnen om zo die kilo’s te bestrijden…

In onze rubriek Vragen & Antwoorden hebben we alle
relevante informatie betreffende het thema ‚Afvallen met Hoodia‘ verzameld.